Ethimo Laren Hopfällbar stol Pickled Teak 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
Ethimo

Ethimo Laren Hopfällbar stol Pickled Teak 2-pack


3 357 kr

Rek pris: 5 595 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Laren folding chair från Ethimo är en klassisk hopfällbar stol för utomhusbruk. Det är en smidig stol som enkelt går att flytta och ställa undan.  


Alla möbler i serien Laren är tillverkade i metall och pickled teak. Pickled teak innebär att materialet har borstats av så att ytan blir grövre och därmed ser äldre ut. För att bevara träets kvalité skyddas det genom en behandlig som ger det en gråare yta. Denna process ger möbler i pickled teak sin känsla av vintage och charm. Möbler som är tillverkade i pickled teak bör inte behandlas med olja utan skall rengöras med vatten och mild såpa. 

Varumärke Ethimo
Färg Natur
Material Metall, Teak
Material Trä
Storlek Mått (BxDxH): 45 x 50 x 85 cm
Sitthöjd 46 cm
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.