icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Costes Lounge Fåtölj - Pickled Teak har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Costes Lounge Fåtölj - Pickled Teak


20 995 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utestolar Ethimo Soffor

Elegant och stilren lounge fåtölj ur Costes kollektionen. Den perfekta fåtöljen om man vill ha en klassisk känsla vid uteplatsen. En snygg och otroligt bekväm, vattenavvisande, dyna ingår i valfri färg. Både sittdyna och ryggdyna ingår. 


Fåtöljen är tillverkad i pickled teak. Pickled teak innebär att materialet har borstats av så att ytan blir grövre och därmed ser äldre ut. För att bevara träets kvalité skyddas det genom en behandlig som ger det en gråare yta. Denna process ger möbler i pickled teak sin känsla av vintage och charm. Möbler som är tillverkade i pickled teak bör inte behandlas med olja utan skall rengöras med vatten och mild såpa. 


Dynorna som ingår är tillverkade i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynorna är vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd. 

 

- Material: Pickled Teak
- Mått (LxBxH): 80 x 80 x 70 cm
- Sitthöjd: 38 cm
- Vikt: 24 kg
- Armstöd: Ja
- Vattenavvisande dyna ingår. Valfri färg

Varumärke Ethimo
Färg Teak
Material Trä
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.