Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Elvang

Elvang skapar vackra och kvalitativa plädar i alpacka ull. Elvang har valt att jobba med alpacka ull då den är välkänd för att vara oerhört mjuk och tålig samt att den erbjuder mer värme än andra sorters ull. Det är just därför Elvangs plädar är så mjuka och mysiga med en riktigt lyxig känsla.

Elvang

Elvang skapar vackra och kvalitativa plädar i alpacka ull. Elvang har valt att jobba med alpacka ull då den är välkänd för att vara oerhört mjuk och tålig samt att den erbjuder mer värme än andra sorters ull. Det är just därför som Elvangs plädar är så mjuka och mysiga med en riktigt lyxig känsla.

Mjuka och sköna plädar och textilier från Elvang

År 2003 grundades Elvang Denmark av Lasse och Tina Elvang. Idén kom från en backpacking-resa i Peru där de förälskade de sig i vänligheten och värmen hos lokalbefolkningen och där drömmen väcktes för att kombinera det bästa från två världar. Den peruanska, mjuka alpaca-ullen som möter nutidens skandinaviska design! Resultatet blev de populära, fantastiskt mjuka plädarna som rimmar med företagets ledord som andas kvalité, tradition och socialt ansvar. 

Tillverkade med omtanke

Alla plädar från Elvang är tillverkade med hjärta och omtanke i Peru. På så sätt bidrar varumärket till den ekonomiska tillväxten i landet samtidigt som de får möjligheten att ta del av expertisen landet kan erbjuda när det kommer till vävning. Elvang är et Fair Trade-certifierat varumärke och garanterar goda arbetsförhållanden på alla fabriker. 

Varmt välkommen att klicka hem din nya, mjuka pläd online från oss på Sleepo!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar