• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Elodie Details Filtar

    Elodie Details startades i Stockholm år 2006 av Linda Sätterström, runt tiden då hennes dotter Elodie föddes. Vid den här tiden var marknaden för väldesignade babykläder blomstrande, men tillbehören och nödvändingheterna var lika tråkiga som alltid. I sann gör-det-själv-anda började Linda göra egna napphållare och leverera till lokala återförsäljare.

  • Elodie Details Filtar

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Elodie details filt

Lyxiga filtar för din baby

Låt ditt baby vila riktigt skönt under en lyxig Elodie details filt. Elodie details är ett svenskt märke med högklassiga bäddtextiler för de små. Bland filtarna finns till exempel Elodie details filt i pärlsammet. Materialet i filten känns som teddy blandat med sammet och dessutom är den fuktabsorberande. För varmare årstider passar filten Elodie details bamboo i muslin. Denna filt av bambufiber är mycket lätt och fantastiskt mjuk. Den är också temperaturreglerande och fuktabsorberande, något som är utmärkt varma sommardagar.

Köp babyfiltar från Elodie details hos Sleepo

Hos Sleepo kan du hitta en lyxig, högkvalitativ Elodie details filt på rea. Välj mellan tjockare filtar i pärlsammet eller tunnare bamboo muslin. När du handlar hos oss har du fri frakt och fri retur.