• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Dirty Linen

    Dirty Linen är ett svenskt varumärke vars produkter uppvisar modern design och bekväma kvaliteter. Dirty Linen skapar unika prydnadskuddar i mjuka sammetskvaliteter samt härliga sängkläder i linne. Inred ditt hem med högkvalitativa och unika textilprodukter från Dirty Linen.

  • Dirty Linen
1 produkter

Sköna sängkläder från Dirty Linen

Dirty Linen tillverkar främst sängkläder som verkligen inbjuder till ren njutning. Kryp ner i en renbäddad säng med linnelakan och hänge dig åt nattens äventyr.

Dirty Linen - rent nöje

Dirty Linen är ett rent nöje i sängen. Dessa mjuka linnepåslakan gör din säng om möjligt ännu skönare än förut. En sober färgskala på produkterna ger ett stilfullt och modernt uttryck. Linne som material har en hög vattenuppsugningsförmåga som gör att du inte behöver känna dig svettig och varm, utan kan sova svalt och skönt. Bädda sängen med Dirty Linen påslakanset och känn skillnaden. Pryd sängen med några eleganta prydnadskuddar från samma märke för att skapa en snygg helhet - det kan bli nästan som på hotell. Företaget tillverkar även handdukar i samma sobra färgskala men i bomullsmaterial. Dessa görs både som badlakan och i mindre storlek för händerna.

Dirty Linen i skandinavisk stil

Dirty Linen är ett svenskt märke i mycket hög kvalitet som vill låta dig njuta lite extra av nattens äventyr. Produkterna, som till störst del består av just sängkläder, är moderna med en urban stil. Den enkla formgivningen följer i skandinaviska designspår som visar att ""less is more"". De använder sig av naturmaterial som linne och bomull, båda mjuka material som länge använts inom textilindustrin. Dirty Linen lakan ger varje säng ett avslappnat intryck och du kommer längta efter att få krypa i säng. Lyxiga prydnadskuddar som även kan användas för att förgylla soffan eller fåtöljen sätter pricken över i. Känn skillnaden med lakan i riktigt bra kvalitet.

Bra villkor och stort urval

Vi på Sleepo har ett stort utbud av textilier från Dirty Linen, detta svenska märke som tillverkar både sänglinnen och handdukar. När du beställer från oss får du snabb leverans, för vi vet att du vill ha dina varor så snart som möjligt. Du har alltid 14 dagars öppet köp och fri retur. Dessutom bjuder vi på frakten! Välkommen in och beställ dina nya sköna handdukar och sängkläder redan idag.