icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Pleece pläd, Kamel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

 

Just nu:
20% rabatt på Plädar!
Gäller t.o.m 23 sept.

Design House Stockholm

Design House Stockholm Pleece pläd, Kamel


796 kr

Rek pris: 995 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Pläd från Design House Stockholms i serien Pleece. Pläden är designad av Marianne Abelsson 1998 och är en av Design House Stockholms mest populära produkter.


Pläden är tillverkad i en unik blandning av 75% polyester och 25% viskos vilket gör att den står ut från andra fleeceprodukter med den veckade strukturen ger extra volym och mjukhet. 


Skötselråd:

Tvätta i 40° - låt torka liggandes på plant underlag. Den återfår sin veckade struktur efter tvättning. 


Mått:

140 x 170 cm 

 

Varumärke Design House Stockholm
Färg Brun
Material Polyester
Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.