Design House Stockholm Basket Matta Beige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design House Stockholm

Design House Stockholm Basket Matta Beige


9 995 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Basket är en läcker matta från Design House Stockholm. Mattan är handtuftad i 100% ull med en undersida i bomull. Basket är designad av Lena Bergström för Design House Stockholm och har en underbart unik look och designkoncept. Basket är inspirerad av traditionellt flätade barkkorgar och väskor vilket syns tydligt i mattans slutgiltiga form. 


Basket har en stilren och lättplacerad beige färg som utan problem anpassas till många olika inredningsstilar. Mattan kommer utan att tvekan att bli en fantastisk showstopper och centerpiece i ditt hem!


Skötselråd


- Damsug mattan regelbundet utan borste.

- Eventuella fläckar kan avlägsnas med hjälp av en ren, vit trasa och ljummet vatten. Dock är det viktigt att mattan inte blir genomblöt.

- Tvätta inte mattan själv utan använd endast en professionell matttvätt. 

Varumärke Design House Stockholm
Färg Beige
Material Ull
Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.