icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Classic Collection Cross Velvet Bänk Titanium 100cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Classic Collection

Classic Collection Cross Velvet Bänk Titanium 100cm


2 094 kr

Rek pris: 3 490 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Bänkar Stolar Rea

Specifikationer

- Färg: Grå

- Material: Trä/Textil 100% bumull

- Mått: 100x40xh45cmVarumärke Classic Collection
Färg Grå

Fantastiskt snygg, stoppad bänk i sammet från Classic Collection. Stor omsorg har lagts vid detaljerna - helt klädda ben och välarbetad nitsättning. Utformningen gör att bänken känns modern och klassisk på samma gång och lätt att möblera med i ditt hem.


Classic Collections bänkar tillverkas för hand av professionella indiska hantverkare. Detta gör att varje bänk är helt unik och mindre avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Varje producerad Classic Collection-produkt skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.


Produkterna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner.Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.