• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Chhatwal & Jonsson Kuddfodral sammet

    Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Alla produkter är handgjorda, och eventuella brister är en del av skönheten.

  • Chhatwal & Jonsson - Kuddfodral Sammet
70 produkter

Kuddfodral i sammet

Kuddfodral i sammet ger ditt hem en lyxig och ombonad känsla. Sammet är en mjuk textil som verkligen gör sig väl under det kallare halvåret.

Kuddfodral i sammet ger en ombonad känsla

Hos oss kan du hitta vackra sammetskuddar i ett flertal av höstens varma, dova färger. Sammet är ett lyxigt material som aldrig går ur tiden. Det är mjukt och ger en ombonad känsla samtidigt som det är stilfullt. Du kan matcha med olika kuddar i varierande storlekar och färger och få en vacker helhet. Med våra kuddfodral i sammet fångar du en höstig känsla och förvandlar ditt sov- eller vardagsrum till en lugn och mysig oas. Vi har fodral i storleken 50x50 centimeter.

Tidlösa klassiker att älska

Våra kuddfodral i sammet är verkligen riktiga klassiker, i en elegant och tidlös stil. Att byta ut de gamla kuddfodralen mot nya är ett enkelt sätt att dekorera hemmet med små förändringar. Kuddarna har vackra handbroderade detaljer på framsidan och baksidan är i vit bomull. Våra kuddfodral sammet tar inte över, utan förblir ett smakfullt element i din inredning Det är mycket möjligt att just dessa kuddfodral blir till riktiga favoriter som tas fram och älskas, säsong efter säsong, år efter år.

Mysiga, eleganta kuddfodral

Kuddfodral i sammet är en tidlös, elegant klassiker som gör sig väl i de flesta sängar och soffor. I ett blickfång ger dina kuddar från Chhatwal & Jonsson precis den där rätta, ombonade känslan vi alla så gärna behöver när det återigen börjar mörkna utomhus. Vi på Sleepo erbjuder alltid både fri frakt och fri retur, öppet köp har du i 14 dagar.