• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Chhatwal & Jonsson Kuddfodral linne

    Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Alla produkter är handgjorda, och eventuella brister är en del av skönheten.

  • Chhatwal & Jonsson - Kuddfodral Linne
33 produkter

Kuddfodral i linne

Ett kuddfodral i linne ger en rustik och naturlig charm till ditt hem. Matcha olika mönster och färger med varandra för en ombonad känsla.

Naturlig charm i hemmet

Linne är ett mycket slitstarkt material som passar utmärkt att tillverka fodral till soffkuddar i. Ett kuddfodral i linne håller formen länge och är lättskött på grund av att det kan tvättas i maskin. Det ger dessutom ett naturligt och vackert inslag i hemmets dekoration, då linnetyg har en speciell struktur på ytan som vittnar om dess naturliga ursprung. Här på Sleepo hittar du kuddfodral som är tillverkade i 100 % linne och som finns i många olika färger och mönster.

Matcha och kombinera

Dekorera med kuddar för att få en ombonad och mysig känsla i ditt hem. Det är enkelt att kombinera olika färger för att få ett personligt uttryck i din heminredning. Här hittar du många fina färger, och du kan välja ett kuddfodral som är rustikt eller med grafiska mönster. Matcha olika för att skapa ett blickfång i ditt vardagsrum eller i ditt sovrum. När du vill ha ett kuddfodral som garanterat håller högsta kvalitet, då väljer du ett kuddfodral i linne. Slitstarkt, rustikt och mycket vackert.

Naturligt linne för ett väldesignat hem

Ett tyg av 100 % linne är ett material som är traditionellt för Skandinavien. Ett kuddfodral i linne är ett enkelt sätt att få in detta naturliga material i hemmet. Här på Sleepo hittar du ett stort sortiment för ett väldesignat hem. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt. Du får 14 dagars öppet köp och fria returer på ditt köp.