icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kuddfodral Handbroderade

16 produkter

Handbroderade kuddfodral

Handbroderade kuddfodral sätter sätter piff på soffan eller blir en fin färgklick i sängen ovanpå överkastet. En snygg kudde är liten detalj som gör stor skillnad.

Stort sortiment av vackra kuddfodral

Det har alltid varit vackert med handbroderier och dess popularitet ökar år för år. Ett välarbetat fodral till en prydnadskudde ger en speciell känsla av hög kvalitet. Dessutom blir varje fodral unikt och förvandlas till en prydnad. Det har aldrig varit lättare att styla om ett rum med hjälp av små medel. Ditt hem känns omedelbart ombonat och mysfaktorn höjs direkt av de små detaljerna som handbroderade kuddfodral. I sortimentet hittar du varierande storlekar, fina färger och spännande material som matchar just din stil i hemmet.

Inspireras av vårt sortiment och välj din favorit

Du kan enkelt mixa och matcha med liknande kuddar. Släpp loss din kreativitet och förvandla ditt hem till en oas på nolltid. I vårt breda sortiment hittar du handbroderade kuddfodral som fint smälter ihop med enfärgade tyger, vilket gör att du lätt kan leka fram olika teman i din inredningsstil. Istället för att t.ex. byta soffa kan du satsa på att välja nya kuddfodral tillverkade av material i hög kvalitet. Matcha gärna med en pläd i soffhörnet eller placera flera vackra kuddar i mitten på sängen ovanpå överkastet.

Ge ditt hem en ny look

Chhatwal & Jonsson, det svenska designerföretaget, som har blivit specialister på bland annat handbroderade kuddar influerade av mystiken i Indien. I Sleepos stora sortiment hittar du många olika färger och mönster på handbroderade kuddfodral. Klicka hem dina nya kuddfodral redan i dag. Vi ger dig fri frakt och fri retur. Känn dig trygg med garantin på 14 dagars öppet köp och snabb leverans.