• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Chhatwal & Jonsson Prydnadskuddar

    Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Alla produkter är handgjorda, och eventuella brister är en del av skönheten.

  • Chhatwal & Jonsson - Prydnadskuddar
97 produkter
Visar 90 av 97 produkter

Chhatwal & Jonsson kuddar

Utmärkt kvalité och spännande möten

Piffa upp hemmet med fina prydnadskuddar från Chhatwal & Jonsson. I deras stora sortiment av linnekuddar hittar du flera färger och mönster med inspiration från både Indien och Sverige. Chhatwal & Jonsson tycker om att hitta spänning i kontraster och låter möten mellan öst och väst, samt gammalt och nytt synas i produkterna. Resultatet ger klassiska produkter som känns trendiga och passar utmärkt som en snygg inredningsdetalj. Med Chhatwal & Jonsson kuddar i soffan eller sängen är det enkelt att få ett stilfullt hem.

Spännande produkter hos Sleepo

Hitta prydnadskuddar på rea hos Sleepo. Vi erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa produkter och när du beställer från oss får du alltid fri frakt och snabb leverans.