icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Canada Goose Home

Canada Goose Home

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ta med dig Canada Goose känslan

I över 50 år har Canada Goose försett människor med ytterplagg som tål extrema väder och kallt klimat. En kvalitet att lita på, högsta hållbarhet och en komfort som är bästa möjliga har varit nyckeln till framgång. Idag är Canada Goose dunfyllda kläder berömda över hela världen. Därför var det dags för dem att ta nästa steg, att ta med samma trygga och sköna känsla hem. Det har dem gjort med Canada Goose Home. Ett sortiment där grunden är täcken och kuddar med mycket hög bärighet, lika omsorgsfullt konstruerade som ytterplaggen och fyllda med samma slags dun. Kollektionen består också av örngott, lakan, påslakan och plädar med samma exceptionella krav på komfort och material. Allt tillverkat av finaste material och baserat på erfarenheter från våra ytterplagg för att uppnå bästa hållbarhet och känsla. En känsla som du kan ta med dig vart du vill.

Om Canada Goose materialet

Material på naturens villkor. Materialet i våra täcken, kuddar, sängkläder och plädar är av samma höga klass som materialet i våra ytterkläder. Dunet köper de från Hutteriterna; en kanadensisk, religiös grupp vars gäss föds upp frigående på den kanadensiska prärien. Fåglarna används i första hand till mat och dunet tas tillvara som en biprodukt. Uppfödningen följer strikta etiska riktlinjer och inget dun plockas från levande djur. Bomullstyget de använder är antingen ekologiskt och Gots-certifierat eller Ökotex-certifierat och plädarna är vävda i finaste ull, eller ull blandad med ännu mjukare kashmir. De har valt allt material med största omsorg för att det du har närmast huden ska vara så naturligt som möjligt.