Broste Copenhagen Lake Puffmodul Drizzle har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Lake Puffmodul Drizzle


5 799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Del av Lake-serien

  • Fungerar ensam & tillsammans

  • Lyxigt tyg & färg

Hittar du inte en soffa som passar ditt hem? Med Lake från Broste Copenhagen, blir det mycket enklare att möblera hemma. Lake är en serie av stolar/fåtöljerschäslonger och sittpuffar som fungerar perfekt ensamma men som även lätt kan placeras tillsammans för att skapa just den soffkonstellationen som du vill ha. Kombinera stolen, sittpuffen och schäslongen precis som du vill för att den ska passa så bra som möjligt i det valda utrymmet.


Lake är klädd i ett lyxigt tyg i 100% polyester, och har även en snygg ljusgrå kulör som passar utmärkt med majoriteten av inredningsstilar. Kombinera gärna Lake med kuddar och plädar för att skapa en underbar helhet.

Varumärke Broste Copenhagen
Storlek Bredd x Längd x Höjd: 90 x 70 x 40 cm
Färg Ljusgrå
Material Polyester
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.