Broste Copenhagen Chevron Överkast Sammet Blue Night har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen Chevron Överkast Sammet Blue Night


2 869 kr

Rek pris: 4 099 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Chevron är ett stiligt överkast i skimrande sammet från Broste Copenhagen. Överkastet, i en djupblå färg, är perfekt för att styla upp sängen och soffan. Chevron har ett stiligt chevron-mönster som ger överkastet en snygg struktur och mer personlighet. Para gärna ihop Chevron med smakfulla prydnadskuddar i härliga färger - både starka och mer neutrala.


(BxL): 240 x 260 cm.

Varumärke Broste Copenhagen
Färg Blå
Material Bomull
Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.