• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Brita Sweden

    Brita Sweden är ett familjeföretag som består av mamma Margaretha och systrarna Pia Gabrielsson och Monica Harrie. Under varumärket som gammelfarmor Brita gett namn till designar och producerar Brita Sweden ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Brita Sweden

Brita Sweden är ett företag med känsla för mönster och material. Man har satsat på att förena det tidlöst skandinaviska med lekfullhet och ett kvalitetstänkande som märks i både materialval och hantverk.

Fina och miljövänliga mattor

Brita Sweden är ett svenskt familjeföretag som gör mattor och textilier i stilren skandinavisk design som utgångspunkt. Alla produkter från företaget Brita Sweden är gjorda för att hålla länge och kan dessutom vara det där lilla extra som lyfter inredningen i ett rum till nya höjder. Mattorna är inte bara väldigt estetiskt tilltalande utan dessutom sköna att gå på med bara fötter och bra för ljudmiljön hemmet. Skarpa ekon försvinner. Det här är svensk inredning och design när den är som snyggast och mest funktionell.

Hampa, ull och återvunnen plast

Detta fina familjeföretag gör bland annat mattor i plast, ull och hampa som alltid är designade och ofta tillverkade i Sverige. Produkterna utstrålar klass och ger ett hem en ombonad känsla. Företaget gör även mattor som fungerar utomhus och underbara plädar att kura ihop sig under när det är kyligt. Även om mattorna finns i många olika mönster, material och färger så ser man ofta på långt håll att det är Brita Sweden det handlar om. Så särpräglat är formspråket i sin sofistikerade och lekfulla enkelhet.

Mattor av hög kvalitet

Brita Sweden handlar om grafisk design för moderna rum och drivs av två systrar och deras mamma. Om du beställer någon av deras produkter från vår webbutik kan du räkna med fri frakt, 14 dagars öppet köp och riktigt snabb leverans. Man ska inte behöva vänta för länge på det man längtar efter.