Bloomingville Beto Piedestal Kruka 50cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Bloomingville

Bloomingville Beto Piedestal Kruka 50cm


629 kr

Rek pris: 899 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Beto är en kruka i betong från Bloomingville. Krukan har ett snyggt Terrazzo mönster i vitt och svart mot en beige/brun bakgrund. Krukan kommer med en piedestal i svart järn vilket skapar en snygg kontrast mellan materialen. Krukan och piedestalen kan separeras. Innerkruka i plast medföljer. 


Mått (ØxH): 23 x 50 cm


Beto finns även i en större storlek


Var god notera att krukan ej tål frost. På grund av materialet kan färg skilja från kruka till kruka. 

Varumärke Bloomingville
Färg Brun
Material Betong
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.