• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Vaser & krukor

    Sedan år 2000 har Bloomingville blivit ett av världens ledande varumärken inom heminredning. Här hittar du en härlig blandning av produkter för hela hemmet – både mindre dekoration och större möbler. Med en tydlig skandinavisk stil passar Bloomingville helt rätt in i det svenska hemmet.

  • Bloomingville Vaser och Krukor

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Bloomingville krukor

Krukor är något som förgyller ditt hem och det ger en extra personlig touch. Hitta just din stil bland Bloomingville krukor som finns i en mängd olika färger och former.

Praktiska och vackra krukor

Att ha växter hemma ger ditt hem bättre och friskare luft samtidigt som du får färg och inspiration i vardagen. Det är dock helheten som räknas och oavsett hur fin växten är så spelar det ingen roll om krukan inte passar in. Bloomingville krukor är vackra krukor som är praktiska och dekorativa vilket har sina fördelar. Det finns många olika varianter som hängande krukor i olika former och så finns det tidlös kruka i keramik för den som vill ha en stilsäker design.

Inredd ditt hem med en annorlunda kruka

Bloomingville krukor finns i en mängd olika former och inte enbart i de klassiska formerna. För dig som vill vara lite extra cool så finns det en modern vas som ser ut som en pistol som minsann kommer väcka uppmärksamhet. En hängande kruka är inte bara snygg när den hänger från taket utan den är även lika snygg när den står på golvet vilket är väldigt praktiskt.

Krukor med skandinavisk design

Växter och krukor är en stor del av ditt hem och skulle du gå in i ett hem där det inte finns några växter så lägger ögat märke till det direkt. Krukor och växter gör ditt hem ombonat och ger besökarna en välkomnande känsla. När du handlar Bloomingville krukor får du inte bara stilren skandinavisk design utan även fri frakt och retur.