icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Bloomingville Soffor

    Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

  • Bloomingville Soffor
9 produkter

Bloomingville soffor

Skandinavisk heminredning för dig som har känsla för kvalitet och stil. Bloomingville soffor, inte bara bekväma och rustika utan även mycket vackra att se på.

Stilren nordisk design

Bloomingville tar heminredning till en helt ny nivå. Dansk design sätter sin prägel på produkterna som skapar en varm välkomnande känsla och höjer mysfaktorn i ditt hem. En stilren nordisk soffa kan på ett enkelt sätt förnya ett rum. Kända för sin kvalitet är Bloomingville soffor även en prydnad i ditt hem. Företaget har lyckats kombinera hållbarhet och elegans i en tidlös exklusiv design som har blivit hyllad i många länder.

Unik heminredning med hög kvalitet

Fascinerad av den nordiska stilen grundades Bloomingville av den danska designern Betina Stampe år 2000 i Danmark. Bekväma och vackra soffor med klädsel i ull, sammet och bomull dominerar sortimentet som hela tiden utökas med fler stilrena produkter med rustik känsla. Bloomingville soffor har blivit ett känt varumärke och man hittar deras produkter i miljontals hem världen över. Heminredningsprodukter från Bloomingville sätter en prägel på ditt hem samt är vackra att vila ögonen på.

Eleganta och tidlösa soffor

Hos Sleepo hittar du ett stort sortiment av Bloomingville soffor. En soffa av hög kvalitet är en god investering. Låt soffan bli mittpunkten i ditt hem. Du kan känna dig trygg när du handlar hos Sleepo. Du har 14 dagars öppet köp och vi ger dig fri frakt och fri retur. Dessutom garanterar vi snabb leverans.