icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Bloomingville Bord

    Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

  • Bloomingville Bord
28 produkter

Bloomingville bord

Förändra ditt hem med ett minimalistiskt och skandinaviskt designat Bloomingville bord. Möbler med mjuka och raka linjer i högkvalitativa material är vad som kännetecknar detta danska märke.

För svala nordiska hem

Nordiska hem är det som inspirerar det danska märket Bloomingville. I ett avskalat nordiskt hem kan en enda väldesignad möbel göra en dramatisk skillnad. Med ett Bloomingville bord får du en dansk avskalad design som garanterat ger ditt hem en sval och skandinavisk känsla. Med matta och neutrala färger är det lätt att matcha dessa bord med annan inredning i hemmet. Detta är skandinavisk heminredning när det är som allra bäst.

Nordisk inredning med minimalistiska detaljer

Det är minimalistiska detaljer som skapar heminredningen för ett svalt, nordiskt hem. Less is more. För skandinaviska hem är det viktigt med vackra linjer, funktionell design och avskalade möbler. Danska Bloomingville har inrett miljontals hem över hela världen med sina minimalistiska möbler. Ett Bloomingville bord på en mönstrad ullmatta, eller ett fint fårskinn, ger en nordisk känsla i ett ögonblick. Precis som med annan klassisk dansk design är borden både praktiska och formgivna på ett otroligt elegant sätt.

Inspireras av Bloomingville

Det moderna bordet Cube, som är tillverkat i metall, är ett utmärkt exempel på ett typiskt Bloomingville bord. För dig som föredrar möbler i trä, missa inte deras soffbord av bambu. Avskalade linjer, minimalistiskt och mycket stilrent. Hitta dina favoriter hos Sleepo och få fri frakt på ditt köp. Vi erbjuder även fria returer.