• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Lampor

    Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

  • Bloomingville Lampor
2 produkter

Bloomingville lampor

Bloomingville lampor är skapade för den kvalitetsmedvetne som söker avskalade och stilrena linjer till sitt hem. Lamporna har en högkvalitativ skandinavisk design som för tankarna till minimalism.

Stilren belysning för varje hem

En bra ljussättning sätter tonen för hur ett rum upplevs och lampor är en viktig inredningsdetalj som ofta förbises. Danska Bloomingville är till för den stilmedvetne som bryr sig om kvalitet och söker enkelhet och stillhet. Den avskalade och rena designen gör att Bloomingville lampor lätt kan användas för att matcha rummets existerande inredning. Med stilrena skandinaviska lampor får du en ljussättning som för tankarna till den typiska minimalismen med sina rena linjer som de skandinaviska hemmen är kända för.

Högkvalitativ skandinavisk design

Bloomingville har sina rötter i den danska estetiken och strävar efter att fylla varje hem med ett elegant lugn för återhämtning. I 15 års tid har Bloomingville fyllt miljontals hem med sina stilrena högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer, heminredning för den som söker rofylld minimalism kort sagt. Med hjälp av metall, papper eller flätad bambu i en avskalad design ger Bloomingville lampor ditt hem en atmosfär präglad av den kända skandinaviska stillheten.

Elegant belysning för hemmet

Lys upp rummet på ett elegant sätt med vackra Bloomingville lampor. Låt dig inspireras av det stora sortimentet som har lampor för väggen, taket eller sidobordet i flera stilfulla utföranden. Med fri frakt, snabb leverans och öppet köp i 14 dagar gör Sleepo det enkelt att inreda ditt drömhem.