• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Dekoration

    Sedan år 2000 har Bloomingville blivit ett av världens ledande varumärken inom heminredning. Här hittar du en härlig blandning av produkter för hela hemmet – både mindre dekoration och större möbler. Med en tydlig skandinavisk stil passar Bloomingville helt rätt in i det svenska hemmet.

  • Bloomingville Dekoration
1 produkter

Bloomingville dekoration

Med hjälp av den danska designen Bloomingville dekoration kan du enkelt skapa rätt atmosfär i ditt hem. Avskalade linjer, spännande formgivning och matta färger kännetecknar detta märke.

Dekorativt och praktiskt

Skapa ett spännande blickfång i ditt hem med en modern dekoration från danska Bloomingville. En överraskande detalj i din inredning, som till exempel en ananas i guldmetall, kan ge hela rummet ett lyft. Bloomingville dekoration kan även vara praktiskt, som blomkrukor, vaser, brickor och korgar. Gemensamt med alla produkter, som vi på Sleepo har valt att ha i denna kategori, är den djärva formgivningen och de avskalade linjerna.

Neutralt med färgklickar

Bloomingville, som startades av danska Betina Stampe år 2000, har alltid inspirerats av nordiska hem. Bloomingville dekoration kommer ofta i matta eller naturliga färger, med en enstaka färgklick här och där. En vackert flätad korg som är tillverkad i naturfiber ger ett svalt och nordiskt intryck i hemmet. För dig som gillar mer modern dekoration finns det djärva kaktusar i guldmetall som tar med sig öknen in i det nordiska hemmet!

Ett personligt hem

För att skapa ett personligt hem med fina detaljer hittar du det du behöver i vår kategori Bloomingville dekoration. Vi på Sleepo väljer noggrant ut vårt sortiment, för att se till att vi har väldesignade och högkvalitativa möbler för alla rum i hemmet. Vi erbjuder fri frakt och fria returer. Dessutom snabba leveranser och 14 dagars öppet köp.