icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Thunder Vas 25cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Sista chansen:
20% på Massor till matsalen!
Gäller t.o.m 16 sept.

Bloomingville

Bloomingville Thunder Vas 25cm


594 kr

Rek pris: 849 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Nyheter Rea

Denna läckra vas från Bloomingville är verkligen svår att motstå. Med en ursnygg yta, i en grön-marmorerad look, är vasen den perfekta blandningen av nutida samt dåtida design. Detta gör vasen ytterst lättplacerad då den fungerar utmärkt med majoriteten av inredningsstilar. 


Vasen ser kanske ut som om den är gjord i sten men är fantiskt skapt i snygg metall. Placera vasen för sig själv eller i grupp med andra inredningspjäser - gärna i andra sköna, gröna toner men även i lätta och luftiga kulörer för att skapa en vacker kontrast. 


Mått (ØxH): 20 x 25 cm


Varumärke Bloomingville
Färg Grön
Material Metall
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.