Bloomingville Baril Soffbord Ø60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-50%
Bloomingville

Bloomingville Baril Soffbord Ø60


1 150 kr

Rek pris: 2 299 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Rea Bord Soffbord

Baril är ett naturligt vackert soffbord från Bloomingville. Bordet är gjort utav sockerrör och har en snyggt bohemisk stil. Bordet har en ganska nätt storlek men blir ändå snyggt framför soffan men också som ett sidobord för till exempel fåtöljen. Bordet passar utmärkt med möbler och inredning i samma natur-inspirerade stil men går även bra ihop med andra inredningsstilar. Baril är dock inte endast ett bord utan kan även användas som en förvaringskorg i en genrös storlek - perfekt för filtar, mindre kuddar och annat smått och gott!


Var god notera att bordet ej är för utomhusbruk. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (ØxH): 60 x 35 cm
Färg Natur
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.