• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Underlakan

    Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

  • Beach House Company Underlakan
4 produkter

Sköna underlakan från Beach House

Beach House erbjuder avslappnade och sköna sängkläder i stark jersey som är väldigt hållbar. Det är ett internationellt erkänt märke som förutom sängkläder även tillverkar nattlinnen och pyjamas. Med bomullsjersey i sängen slipper du skrynkliga lakan eftersom tyget är strykfritt och det är bara att njuta av en god natts sömn. Företaget inspireras av Kaliforniens kust och det kravlösa livet som omger området. Omgivningen har inspirerat den senaste kollektionens färgval som har ljusa enkla färger. Beach House underlakan finns tillgängliga både för dubbelsängen i måtten 270x270 cm och för enkelsängen i storlekarna 150x210 och 150x270 cm.

Fräscht och bekymmersfritt med underlakan från Beach House

En klar vit färg på dubbellakan i sängen gör att det ser fräscht och välkomnande ut att lägga sig. Produkter från Beach house innehåller inga farliga ämnen, vilket gör att de även är säkra för nyfödda och små barn. Välj ett underlakan till dubbelsäng från detta märke i hög kvalité för att sova extra gott. Dröm om vågor och det enkla liv som inspirerat skaparna.

Sleepo handplockar kvalitetsprodukter

Hos Sleepo har du möjlighet att fynda Beach House lakan på rea. Vi värdesätter kvalité och hållbarhet och väljer endast ut produkter som lever upp till våra och våra kunders högt ställda krav. Handla hos oss och få 14 dagars öppet köp och dessutom fri frakt./p>