icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Beach House Company

    Beach House erbjuder sängkläder och textilier i jerseymaterial. Varumärkets historia kan spåras tillbaka till 90-talet då Rachel Ashwell, som drev en butik i Kalifornien, började sälja lakan av jerseymaterial. Hon resonerade som så att eftersom människor älskar att bära T-shirts tack vare det sköna materialet, så borde de verkligen uppskatta att sova i samma mjuka material. När jerseysängkläderna därefter uppmärksammandes av Oprah Winfrey, som utnämnde produkten till ”årets upptäckt ökade efterfrågan rejält och sängkläderna blev alltmer populära. Under hösten 2009 lanserade Beach House för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa, och Sverige var ett av de utvalda länderna som man satsade på. Hos oss på Sleepo hittar du både sängkläder och bekväma mysplagg från Beach House. I vårt sortiment finns till exempel sköna morgonrockar, påslakan, örngott, plädar och prydnadskuddar från detta varumärke – allt till riktigt bra priser. Håll utkik efter våra kampanjpriser på Beach House-produkter för att göra ett riktigt kap. Precis som namnet antyder hämtar Beach House sin inspiration från Stilla Havskusten i Kalifornien. Varumärket erbjuder flera mjuka och sköna produkter i neutrala färger, så väl ljusa som mörka. Tanken är att skänka användaren en känsla av enkelhet och avslappning – lakanen och de andra produkterna representerar med andra ord den kaliforniska livsstilen. Ge hela familjen den bästa sovstunden med Beach Houses underbara sängkläder, eller piffa upp med ett snyggt överkast och prydnadskuddar – valet är ditt. Skippa den gamla T-shirten du sover i – förvandla istället hela sängen till ett sådant skönt material. Du får inte bara en underbar känsla och sömn – produkter från Beach House är också en fröjd för ögat.

  • Beach House Company

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

Det finns inga produkter som matchar urvalet