Beach House Smoothie Pläd Coffee har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Beach House Company

Beach House Smoothie Pläd Coffee


1 895 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Smoothie är en lyxig och elegant pläd från det populära varumärket Beach House Company. Pläden är tillverkad i 100% högkvalitativ babyalpaca för att erbjuda en optimal kombination av mjukhet och slitstyrka. Alpackafibern har beskrivits som starkare än mohair, finare än cashmere, smidigare än silke och mjukare än bomull. Fibern saknar lanolin vilket gör att den inte kliar och är hypoallergen. Denna pläd är helt enkelt det optimala valet för dig om du är ute efter en mjuk pläd som samtidigt inger en väldigt lyxig känsla. 

Smoothie alpacapläd finns i färgerna Coffee och Smoke.

Pälsprodukterna kommer från djur som inte klarat det stränga klimatet där de lever. Inga alpackor avlivas för pälsens skull.

Specifikationer

- Färg: Beige (Coffee)

- Material: 100% babyalpaca

- Mått: 130x160 cm

- Tvättråd: Kemtvätt

- Finns i två färger

Varumärke Beach House Company
Storlek 130 x 180 cm
Material 100% Alpacaull
Tvättråd Kemtvätt
Färg Beige
House of Hackney

House of Hackney

House of Hackney är Storbritanniens mönstermästare och kännetecknas av deras annorlunda och eklektiska kollektioner. House of Hackney erbjuder ett elegant sätt att uppdatera din inredning eller komplettera redan befintliga färgscheman. Deras ikoniska och innovativa mönster återges i allt ifrån kuddar, lampskärmar, inredningsdetaljer till tapeter.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.