• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Påslakan

    Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

  • Beach House Company Påslakan
10 produkter

Snygga påslakan från Beach House

Med inspiration från det avslappnade kustlivet i Kalifornien erbjuder svenska Beach House jersey sängkläder som är mjuka och gosiga. Det elastiska tyget ger en skön känsla av att sova i en bekväm t-shirt. Eftersom företaget använder öko-tex certifierad jersey kan du känna dig trygg och säker på att inga kemikalier används och att produkten uppfyller humanekologiska krav. Beach House påslakan, örngott och lakan finns i ett flertal milda och mjuka färger som du kan mixa och matcha som du vill.

Sleepo väljer ut det bästa för dig

Hos Sleepo hittar du allt för ditt sovrum och med Beach House påslakan kan du fynda härliga nya kvalitetssängkläder. Vi levererar snabbt och fraktfritt och du har dessutom öppet köp i 14 dagar.