• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Örngott

    Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

  • Beach House Company Örngott
7 produkter

Beach House örngott

Många är det som drömmer om att få ha ett alldeles eget Beach House där du har havet ett ögonkast bort. Genom att sova på ett beach house örngott kan du få samma strandkänsla.

Förbättra din sömn

Sömn är väldigt viktigt för att vi ska fungera normalt och orka med alla aktiviteter dagarna i ända. Många ligger och vrider sig i flera timmar innan de kan somna vilket gör att sömn går förlorad. Vi är nog inte ensamma om att älska känslan av att lägga sig ned i en nybäddad säng med fluffiga sänglakan. Förbättra din sömn genom att använda Beach House örngott och byta ut din gamla pyjamas till jerseysängkläder som dessutom är öko-tex certifierad.

Ha den kaliforniska livsstilen i sovrummet

Många skulle beskriva den kaliforniska livsstilen som avslappnad men ändå ett aktivt strandliv. Kalifornien är ett resmål samt boende mål för svenskar och det är inte konstigt med tanke på alla soldagar som erbjuds därborta. Du behöver dock inte åka enda till Kalifornien för att ta del av den avslappnade livsstilen, somna gott med Beach House örngott i en bäddad säng. Det finns ett stort urval av produkter där du kan välja mellan enfärgat eller med mönster på sängtillbehören.

Välj sänglakan i naturliga färger

För att få avslappning och god sömn är det inte bara materialet på sängtillbehören som spelar roll utan även färgen. Det är som bekant känt att färger kan ge oss olika humör och känslor därför rekommenderas det att du väljer örngott med naturliga färger som ger dig en lugn känsla. Lägg huvudet på ett Beach House örngott och vakna utvilad.