• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Nattlinnen & Pyjamasar

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Beach House pyjamas och nattlinnen

För dig som vill ha det bästa och bryr dig om kvalitet. Sov gott och vakna utvilad i en Beach House pyjamas tillverkad av 100 % finkammad mjuk bomull.

Allt för en god natts sömn

Beach House Company specialiserar sig på sänglinne och sängkläder av högsta kvalitet. Samtliga produkter är tillverkade av 100 % kammad bomull. Unna dig att sova skönt i ett nattlinne eller en pyjamas som följer kroppen och inte känns för varm. Dessutom är sängkläderna både snygga och praktiska eftersom de kan tvättas i 60 grader. En beach house pyjamas behåller formen efter flera tvättar, tål att torktumlas och du behöver inte stryka den.

När du vill ha det bästa

Inspirerade av den kaliforniska livsstilen kring kusten började Beach House Company tillverka sänglinne och sängkläder av jersey i Öko-tex certifierad kvalitet. Medvetet har man låtit naturens sobra färger inspirera kollektionen. Att använda jersey i tillverkningen blev populärt redan på 1990-talet och nu upptäcker allt fler vilken positiv skillnad valet av sänglinne och sängkläder har på deras nattsömn. En av storsäljarna är beach house pyjamas som hyllas av flera amerikanska kändisar.

Sov gott och vakna utvilad

Låt dig inspireras av Beach House Collections läckra kollektion. I det stora sortimentet hittar du något både för vuxna och barn. Vakna utvilad i en beach house pyjamas och känn dig trygg med att den är tillverkad av bästa kvalitet som kan tvättas i 60 grader. Handla hos Sleepo som erbjuder dig fri frakt och fri retur. Du har även 14 dagars öppet köp och snabb leverans.