icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Beach House Company

    Beach House erbjuder sängkläder och textilier i jerseymaterial. Varumärkets historia kan spåras tillbaka till 90-talet då Rachel Ashwell, som drev en butik i Kalifornien, började sälja lakan av jerseymaterial. Hon resonerade som så att eftersom människor älskar att bära T-shirts tack vare det sköna materialet, så borde de verkligen uppskatta att sova i samma mjuka material. När jerseysängkläderna därefter uppmärksammandes av Oprah Winfrey, som utnämnde produkten till ”årets upptäckt ökade efterfrågan rejält och sängkläderna blev alltmer populära. Under hösten 2009 lanserade Beach House för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa, och Sverige var ett av de utvalda länderna som man satsade på. Hos oss på Sleepo hittar du både sängkläder och bekväma mysplagg från Beach House. I vårt sortiment finns till exempel sköna morgonrockar, påslakan, örngott, plädar och prydnadskuddar från detta varumärke – allt till riktigt bra priser. Håll utkik efter våra kampanjpriser på Beach House-produkter för att göra ett riktigt kap. Precis som namnet antyder hämtar Beach House sin inspiration från Stilla Havskusten i Kalifornien. Varumärket erbjuder flera mjuka och sköna produkter i neutrala färger, så väl ljusa som mörka. Tanken är att skänka användaren en känsla av enkelhet och avslappning – lakanen och de andra produkterna representerar med andra ord den kaliforniska livsstilen. Ge hela familjen den bästa sovstunden med Beach Houses underbara sängkläder, eller piffa upp med ett snyggt överkast och prydnadskuddar – valet är ditt. Skippa den gamla T-shirten du sover i – förvandla istället hela sängen till ett sådant skönt material. Du får inte bara en underbar känsla och sömn – produkter från Beach House är också en fröjd för ögat.

  • Beach House Company

Sista chansen:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Sista chansen: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

1 produkter

Beach House - Historien om sängkläder i jersey!

På andra sidan Atlanten, i USA, har de länge haft något vi först nu börjar upptäcka i Europa och framförallt Sverige – sängkläder i jerseymaterial. Konceptet vann stor mark på 90-talet, då en kvinna vid namn Rachel Ashwell började sälja jerseylakan i sin Kalifornienbaserade butik. Inspirationen kom från den känsla man får när man sover i en väl tilltagen T-shirt. Rachel Ashwell frågade sig; om nu folk tycker att T-shirttyg är bland det skönaste som finns, varför inte ha det i hela sängen? Enkelt men smart tänk av Ashwell. När sedan Oprah Winfrey kallade jerseysängkläder för ”årets upptäckt” ökade efterfrågan, föga överraskande, lavinartat. Som vi alla vet är ju Oprah omtyckt i stora delar av världen och hennes show ses av miljontals människor. Så när Oprah i sin show uttryckte sin förkärlek för lakanen genom orden: ”Since I found T-shirt sheets, sleeping has not been the same for me… nothing has made me feel better than these sheets.”, blev det bara populärare för varje dag.

Beach House hos Oprah

Företaget fick sig, av naturliga skäl, ett rejält uppsving när Oprah gjorde sitt uttalande om dessa produkter. Många höll med om att skönare sängkläder inte gick att hitta. Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Ett av de utvalda länderna för satsningen var just Sverige. Butiker i andra europeiska länder som Finland, Norge, Tyskland och Schweiz fick också äran att agera återförsäljare för Beach House Company och dess produkter på en helt ny marknad. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Köp Beach House produkter på Sleepo

Hos oss på Sleepo finner du ett väl utvalt utbud av märket Beach House. Här hittar du mysig Beach House-produkter som exempelvis morgonrockar, pyjamas, nattlinnen, påslakan, örngott, prydnadskuddar och plädar. Beach House skapar produkter av högklassigt material i såväl jersey som bomull. Du kan välja mellan flera ljusa och fräscha färger. Många Beach House-produkter hittar du till kampanjpris här hos Sleepo vilket gör att du har möjlighet att göra ett riktigt klipp på dina inköp!