Beach House Blankie Filt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Beach House Company

Beach House Blankie Filt


329 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Filten Blankie från Beach House är tillverkad i 100% finstickade kammade bomullstrådar, även kallad single jersey. Det är samma material som T-shirts är gjorda av.

Mått: 70 x 80 cm. Färg: Vit.

Alla Beach House sängkläder har den högsta rankingen av Öko-Tex certifiering - Klass 1. Det innebär att produktionsprocessen inte innehåller några farliga kemikalier.

Single Jersey-material andas bättre än tätvävda tyger, det är också mer följsamt, och få material kan jämföras med dess mjuka yta.

Beach House produkter är testade för styrka, hållbarhet och färgbeständighet.

 

Varumärke Beach House Company
Material Jersey
Storlek 70 x 80 cm
Material Bomullsjersey
Tvättråd Tvättas i 60 grader. Torktumla gärna.
Färg Vit

Beach House Company

Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.