icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Varnamo of Sweden Pro-Denso Kvalsterskydd för Enkeltäcke har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Varnamo of Sweden

Varnamo of Sweden Pro-Denso Kvalsterskydd för Enkeltäcke


1 330 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Pro-Denso överdrag för täcke från Varnamo Sängkläder.

Stänger ute sängkvalster och dess allergiframkallande efterlämningar. Pro-Denso är ett specialvävt tyg med filterverkan som inte släpper igenom kvalster med ändå andas.

Övrig info:
- För enkeltäcken i storlek 150x210cm
- Används under vanliga påslakan.
- Specialvävt tyg som andas och är skönt att ligga på.
- Tvättas i 60-95 grader.

Varumärke Varnamo of Sweden
Storlek Enkel
Färg Vit
Varnamo of Sweden

Varnamo of Sweden

Sedan 1951 har Varnamo of Sweden tillverkat bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet. Varnamo of Sweden är kända för sina härliga kuddar, täcken, bäddmadrasser, överkast, plädar, prydnadskuddar med mera. Sover du på hotell är även sannolikheten hög att du gör det på en kudde och under ett täcke från Värnamo Sängkläder.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.