icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lafuma Transabed Duo Solstol Obsidian har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lafuma

Lafuma Transabed Duo Solstol Obsidian


1 432 kr

Rek pris: 1 790 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Transabed solstol från Lafuma ger dig en härlig komfort med en extra bred sits. Stolen är ihopfällbar och enkel att bära med sig. Ramen är tillverkad i Ø25 mm stålrör, sitsen är tillverkad i Batyline Duo, en vävd, lite tätare mesh polyesterfiber som är mycket slitstarkt, UV resistent för skydd mot blekning, snabbtorkande, avtagbar och miljövänlig. Tyget är även märkt med Oeko-Tex standard. Tyget har en grå ton som skapar ett en stilren och lättanpassat uttryck.


Stolen kommer avtagbart armstöd med 3-positionsjustering som du enkelt justerar med en krok. En justerbar och avtagbar nackkudde medföljer även. Transabed solstol är den perfekta stolen när du vill koppla av ute i solen!

Stolen levereras med 5års garanti.


Mått utfälld: (HxBxD): 88 x 66.5 x 93 cm

Mått ihopfälld: (HxBxD): 123 x 66.5 x 11 cm

Testad maxvikt: 140 kg

Stolens vikt: 6.1 kg

Varumärke Lafuma
Färg Svart
Material Stål
Storlek (HxBxD): 88 x 66.5 x 93 cm
Sitthöjd 34 cm
Lafuma

Lafuma

Lafuma’s utemöbler är en sann symbol av “Made in France”-konceptet. Alla möbler görs i franska staden Anneyron och har gjorts där i över 60 år. Alla råmaterial är noga utvalda för sin styrka, hållbarhet och miljövänlighet. Lafuma’s produkter väver samman ergonomi, bekvämlighet, uthållighet och design med lätthet.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.