Lafuma Next Duo Fotpall Ecume har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lafuma

Lafuma Next Duo Fotpall Ecume


559 kr

Rek pris: 699 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Next från Lafuma är en multifunktionell hopfällbar fotpall. Utemöbeln gör sig lika bra som fotpall till Lafumas Transabed solstolar, som en extrastol i trädgården eller på utflykten. Den är enkel att fälla ihop och man kan lätt bära med sig den.

Ramen är tillverkad i en 25mm stålram. Tyget är av Batyline, ett starkt och hållbart tyg med extra komfort som även har ett UV-skydd för att tyget inte ska blekas av solen. Den ventilerade väven garanterar även snabb torkning. 


Next fotpall från Lafuma kommer med 5 års garanti.


Mått utfälld (HxLxB): 35 x 66 x 51 cm

Mått ihopfälld (HxLxB): 71.5 x 10 x 51 cm

Stolens vikt: 4 kg

Testad maxvikt: 140 kg

Varumärke Lafuma
Färg Vit
Material Stål
Storlek (HxLxB): 35 x 66 x 51 cm
Lafuma

Lafuma

Lafuma’s utemöbler är en sann symbol av “Made in France”-konceptet. Alla möbler görs i franska staden Anneyron och har gjorts där i över 60 år. Alla råmaterial är noga utvalda för sin styrka, hållbarhet och miljövänlighet. Lafuma’s produkter väver samman ergonomi, bekvämlighet, uthållighet och design med lätthet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.