Garden Design Kungshamn Positionsstol Vitlaserad Furu - 2 pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Kungshamn Positionsstol Vitlaserad Furu - 2 pack


2 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Kungshamn positionsstol är en universal stol som kan användas både vid middagsbordet men när vädret erbjuder kan stolen även användas som solstol. Kungshamn är nämligen ställbar i 7 positioner, något som gör att stolen passar dig oavsett hur avslappnat du vill sitta för stunden. Stolen har en klassisk design som passar lika bra i uterummet som på uteplatsen eller stranden. 

Kungshamn positionsstol är tillverkad av svenskt vitlaserad furu. Detta är ett material av mycket god kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna stol i många år framöver.

OBS! Stolen säljs i 2 pack! Priset avser båda stolarna.

Stolarna kräver viss montering.

Mått stol
Bredd x Djup x Höjd: 61 x 77 x 108 cm
 

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset. 

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden. 

Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material Trä
Storlek (BxDxH): 61 x 77 x 107 cm
Sitthöjd 44 cm
Garden Design

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.