Garden Design Europe Barstol Vitlaserad Furu - 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Europe Barstol Vitlaserad Furu - 2-pack


1 895 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Dessa klassiska barstolar ur Europa kollektionen är perfekt att för att komplettera Europa barbord. Barstolarna har en klassisk design som passar utmärkt både vid uteplatsen och uterummet. Stolarna har en metallskena på fotstödet framtill för att inte slita på träet och underlätta skötseln. 

Europe barstolar är tillverkade i klassiskt svenskt furu. Materialet är av mycket god kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av dessa stolar i många år framöver. 

Observera att stolarna säljs i 2-pack! 

Stolarna kräver viss montering.

Mått bord
Bredd x Djup x Höjd: 40 x 107 x 45 cm

Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material Trä
Garden Design

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.