Ethimo Laren Stapelstol med armstöd Pickled Teak 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Laren Stapelstol med armstöd Pickled Teak 4-pack


12 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utestolar Ethimo Stolar

Laren stapelstol med armstöd från Ethimo är en klassisk stol för utomhusbruk. En vacker trädgårdsmöbel som gör sig bra tillsammans med Ethimos matbord i samma serie.  

 

Alla möbler i serien Laren är tillverkade i metall och pickled teak. Pickled teak innebär att materialet har borstats av så att ytan blir grövre och därmed ser äldre ut. För att bevara träets kvalité skyddas det genom en behandlig som ger det en gråare yta. Denna process ger möbler i pickled teak sin känsla av vintage och charm. Möbler som är tillverkade i pickled teak bör inte behandlas med olja utan skall rengöras med vatten och mild såpa. 

Varumärke Ethimo
Färg Natur
Material Metall, Teak
Material Trä
Storlek Mått (BxDxH): 45 x 50 x 85 cm
Sitthöjd 46 cm
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.