Ethimo Infinity Lounge Fåtölj Lightwick/Aluminium Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Infinity Lounge Fåtölj Lightwick/Aluminium Grey


20 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utestolar Ethimo Soffor

Detta är en otroligt bekväm lounge fåtölj ur Infinity kollektionen. Fåtöljen erbjuder din uteplats en sofistikerad och modern känsla samtidigt som komforten är på topp. Matcha gärna med ett stilrent soffbord eller andra möbler ur Infinity kollektionen för att skapa en komplett uteplats. Till den gråa fåtöljen ingår gråa dynor, både sitt-och ryggdyna.

Varumärke Ethimo
Färg Grå
Material Lightwick/Aluminium

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Denna fåtölj är tillverkad av en mix mellan lightwick fibrer och miljövänligt aluminium. Lightwick fibrer är ett trådaktigt material som har vävts ihop i väl genomtänkta mönster för att erbjuda maximal komfort. Denna kombination tillsammans med en lättviktig aluminiumram ger en känsla av sofistikerade och eleganta utemöbler som erbjuder både komfort och hållbarhet. 


Dynorna som ingår är tillverkade i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynorna är vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd. 


- Material: Lightwick & Aluminium
- Mått (BxDxH): 90 x 90 x 72 cm
- Sitthöjd: 38 cm
- Vikt: 15 kg 
- Armstöd: Ja
- Dynor ingår!

Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.