Bloomingville Mundo Gungstol har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Mundo Gungstol


2 695 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Mundo är en snygg gungstol från Bloomingville. Stolen är anpassad för både inomhus och utomhus bruk och passar snyggt ihop med Bloomingvilles andra utemöbler i Mundo serien. Stolen har ett stilrent utseende med gedigna stålben i svartlackerad finish samt en sits i naturfärgad, väd polyester. Mundo är ytterst tålig då den är både vattenavisande och frosttålig - dock bör ändå stolen förvaras tortt vid blött väder för att försäkra sig om en lång hållbarhet. Skapa en stilig uteplats eller relaxa inomhus med gungstolen Mundo!

Varumärke Bloomingville
Färg Natur
Storlek (LxHxD): 73 x 80 x 89 cm
Sitthöjd 45 cm
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.