icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Infinity Soffbord Kvadrat - Grå Aluminium har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Infinity Soffbord Kvadrat - Grå Aluminium


9 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Detta moderna soffbord ur Infinity kollektionen erbjuder ett stilrent alternativ för den som kräver ett modernt bord för uteplatsen. Matcha gärna med loungemöbler för att skapa en komplett uteplats.

Bordet finns även i rektangulär form samt i färgen vit. 

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Detta soffbord är tillverkad av miljövänligt aluminium som både är lättviktigt och hållbart. Bordet ger din uteplats en sofistikerad känsla och passar utmärkt att ha som soffbord till en loungemodul ur Infinity kollektionen.

- Material: Aluminium
- Mått (LxBxH): 90 x 90 x 24 cm
- Vikt: 11 kg
- Färg: Grå

Varumärke Ethimo
Färg Grå
Material Aluminium
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.