Ethimo Infinity Solsäng Lightwick/Aluminium Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Ethimo

Ethimo Infinity Solsäng Lightwick/Aluminium Grey


15 195 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Ethimo Solstolar

Detta är en otroligt bekväm solsäng ur Infinity kollektionen. Solsängen erbjuder din uteplats en sofistikerad och modern känsla samtidigt som komforten är på topp. Matcha gärna med andra möbler ur Infinity kollektionen för att få en komplett uteplats. 

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Denna solsäng är tillverkad av en mix mellan lightwick fibrer och miljövänligt aluminium. Lightwick fibrer är ett trådaktigt material som har vävts ihop i väl genomtänkta mönster för att erbjuda maximal komfort. Denna kombination tillsammans med en lättviktig aluminiumram ger en känsla av sofistikerade och eleganta utemöbler som erbjuder både komfort och hållbarhet. 
 

- Material: Lightwick & Aluminium
- Mått (LxBxH): 200 x 70 x 32 cm
- Vikt: 15 kg
- Armstöd: Nej
- Ställbar

Varumärke Ethimo
Färg Grå
Material Lightwick/Aluminium
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.