icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Utemöbler - Konstrotting

    Njut av utelivet och handla dina nya utemöbler från Sleepo. Inred altanen, balkongen och trädgården med kvalitetsmöbler från Fatboy, Ethimo, Lafuma eller Garden Design. Vi har även utemöbler från Hübsch, House Doctor, Bloomingville och Linum för att nämna några. Fynda billiga utemöbler i snygga färger i olika material som trä, plast och konstrotting.

  • Utemöbler - Konstrotting

Populärt med konstrotting

Konstrotting är ett snyggt och praktiskt material som finns i flera färger. På senare år har det blivit populärt med utemöbler i detta tåliga material.

Konstrotting för möblemanget utomhus

Sleepo kan erbjuda ett stort utbud av utemöbler i konstrotting i ett flertal färger. Klassiska färgval är svart, vitt och grått. Materialet är väldigt snyggt att ha utomhus som loungegrupp att ta det lugnt i, fåtöljer för läsning samt matsalsbord och stolar för middagen. Möbler i konstrotting tål att stå ute i regn, är resistenta mot UV-strålning samt är relativt lätta att flytta. Det passar även utmärkt med konstrotting för balkongen, exempelvis små bord med glasskiva samt ett par fåtöljer att koppla av i under sköna kvällar blir snyggt och praktiskt. Materialet är lätt att torka av och hålla rent.

Snyggt och praktiskt

Om du letar efter sköna utemöbler att koppla av i eller snygga och stilfulla soffor att inreda ditt uterum med är konstrotting är perfekt material. Det finns i många olika färger, den lite modigare väljer exempelvis en färgglad stol, medan den som föredrar klassiskt möblemang kanske väljer soffor i grått. Snygga dynor, kuddar och filten blir pricken i och gör det ännu enklare att inreda ditt uterum eller balkong på ett individuellt sätt. Snygga mattor att lägga under bordet eller stolarna ger ett mer ombonat intryck och går antingen att matcha med samma färg eller välja i en avvikande färg för större effekt. Hitta produkterna här hos oss.

Bra kvalitet och snygg design

Välkommen till Sleepo och botanisera runt bland vårt utbud av utemöbler . Är du på jakt efter en ny stor soffgrupp, ett par fåtöljer eller några stolar med tillhörande bord? Vi har valen för dig, köp konstrotting online hos oss. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och fri retur. Dessutom har du alltid 14 dagars returrätt om du skulle behöva skicka tillbaka dina varor. Välkommen!