Fatboy Lamzac The Original 2.0 Sittpuff Peach Jelly har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Lamzac The Original 2.0 Sittpuff Peach Jelly


759 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Lamzac 2.0 är en uppblåsbar sittpuff/divan som har en härligt robust form och bekväm komfort - perfekt för härlig lounging! Lamzac är designad för inomhus- och utomhusbruk men bör alltid förvaras inomhus efter användning. Lamzac är super enkel att blåsa upp i endast några steg. Puffen är gjord av Ripstop-nylon av högsta kvalitet som är ytterst tålig och är även vattentätt. 


Maxvikt: 200 kg


Skötselråd: Rengör försiktigt den gedigna ytan med en fuktig trasa. Förvara Lamazac inomhus efter användning

Varumärke Fatboy
Färg Orange
Material Nylon
Tvättråd Torkas av eller spolas vid behov, med såpa och vatten.
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.