icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Chhatwal & Jonsson Diamond Prydnadskudde Grey 50x50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Diamond Prydnadskudde Grey 50x50


595 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

En prydnadskudde från Chhatwal & Jonsson i serien Diamond. Diamond prydnadskudde är anpassat för utomhusbruk genom att kudden har en skyddande och vattenavvisande yta. Klarar mellan 15-20 regnskurar. En perfekt kudde att ha på balkonen/altanen eller som en snygg och lite tåligare kudde i soffan!

Kudden har en vattenavstötande beläggning så den klarar lättare regnskurar. Levereras komplett med innerkudde. Sömmarna är tepjade, för att förhindra att fukt tränger in i fyllningen. 


Mått: 50 x 50 cm

Varumärke Chhatwal & Jonsson
Material Bomull
Färg Grå, Mönstrat
Material Bomull, Polyester
Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.