icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Umeå Stol 4-Pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Umeå Stol 4-Pack


1 250 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: RGE Matstolar

Elegant stol med modern design. Stolen passar tillsammans med de flesta bord så det går att matcha lite som man känner för. Umeå stol är lätt och stapelbar så den kan plockas fram och tas bort utan några problem och den tar inte stor plats i förrådet.
 
4-Pack

Materia: PP/Metall

Färg: Svart

Storlek (HxDxL): 78x41x47 cm

 

Mått:

Sitshöjd 42cm

Sitsdjup 39cm

Rygghöjd 35,5cm

Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.