Umage Asteria Up Plafond LED Pearl har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Umage/Vita

Umage Asteria Up Plafond LED Pearl


5 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Vacker, stilren lampa från Umage i modell Asteria Up.


Att hitta rätt ljus för köket och hallarna kan vara en utmaning. Den nya plafonden Asteria Up erbjuder inte bara det perfekta ljuset utan är också en mycket diskret och elegant lösning. Lampan har inbyggda LED-lampor och är i en minimalistisk form. Lampskärmen placeras på ett mässingsunderlag. En toppanel ger också ett omgivande ljus uppåt, vilket förbättrar detaljerna i designen och säkerställer en mjuk atmosfär i det omgivande rummet.

 

Dimbar. Bländfritt ljus. Kräver montering på ett plant tak då lampan måste skruvas fast i taket.

Varumärke Umage/Vita
Färg Vit
Storlek Ø:60 cm
Ljuskälla Inbyggd LED belysning, dimbar.
Umage

Umage

Umage, tidigare Vita, är ett danskt belysningsföretag som grundades i Köpenhamn med grundidén att skapa funktionell och modern belysning till ett bra pris. Umages lampor och lampskärmar är i skandinavisk stil med en vacker dansk design. De har valt att lägga stort fokus på användbarhet och kvalitet. Alla lampor är packade i kompakta presentförpackningar för att optimera världens logistik- och lagerkostnader och där igenom minska miljöpåverkan på vår planet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.