Umage Asteria Bordslampa LED Pearl har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Umage/Vita

Umage Asteria Bordslampa LED Pearl


2 559 kr

Rek pris: 3 199 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Vacker, stilren bordslampalampa från Umage i modell Asteria.

Lampan har en inbyggd LED-panel med en diffusor som garanterar en mjuk belysning i rummet. Asteria har en dold USB-port, så att du kan ladda din telefon - även när ljuset är släckt. Lampan är idealisk på skrivbordet eller som sänglampa.

Varumärke Umage/Vita
Färg Vit
Storlek (ØxH): 40x30 cm
Ljuskälla Inbyggd LED belysning, dimbar.
Umage

Umage

Umage, tidigare Vita, är ett danskt belysningsföretag som grundades i Köpenhamn med grundidén att skapa funktionell och modern belysning till ett bra pris. Umages lampor och lampskärmar är i skandinavisk stil med en vacker dansk design. De har valt att lägga stort fokus på användbarhet och kvalitet. Alla lampor är packade i kompakta presentförpackningar för att optimera världens logistik- och lagerkostnader och där igenom minska miljöpåverkan på vår planet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.