icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Texelent Textilskydd, 500 ml har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Texelent Textilskydd, 500 ml


228 kr

Rek pris: 325 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Textiltvätt är en effektiv impregnering mot fukt, smuts och fläckar. Den bildar ett osynligt skydd, som bibehåller textilerna fräscha och lättskötta utan att ändra på utseende eller egenskaper. Textilskyddet lämpar sig väl för alla typer av beklädnadstyger, möbler och mattor i hemmet! Texelent textilskydd varken syns, känns eller förändrar materialets egenskaper. Det hjälper till att skydda även när man spiller flytande vätska!

Texelent Textilskydd håller vid normalt slitage i minst ett år men kommer gradvis nötas bort. Skyddet kan enkelt testas med lite vatten, är pärleffekten försämrad utförs en ny skyddsbehandling efter att ytan rengjorts noga och sköljts från tvättmedelsrester.

500ml

 

Färg Vit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.