• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Tempur Ställbar Säng Experience Cloud 120x200

Leveranstid: 4-9 vardagar
se gavel

Välj till: Huvudgavel

Tempur Sänggavel Grå 120 x 94

Tempur Sänggavel Grå 120 x 94

+4 180 kr
Tempur Sänggavel Svart 120 x 94

Tempur Sänggavel Svart 120 x 94

+4 180 kr
Tempur Sänggavel Blå 120 x 94

Tempur Sänggavel Blå 120 x 94

+4 180 kr
se tillval

Välj till: Bäddmadrasskydd

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-120cm * 200cm

Tempur-Fit Bäddmadrasskydd-120cm * 200cm

+595 kr

* Obligatoriska fält

47 320 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Ställbar säng
Tempur - Cloud
Valfria Sängben

Tempur Cloud ger en innovativ balans av mjukhet och stöd. Madrassen är uppbygd av TEMPUR ES (extra soft) material som är betydligt mjukare än den traditionella Original-madrassen. En Cloudmadrass reagerar snabbare och hjälper din kropp hitta en optimal sovställning med minimal fördröjning. Experience har Tempur-komfort i varje lager från topp till botten för att ge dig en enda, stor viloyta utan irriterande övergångar och mellanrum. Njut av denna exklusiva möbel i ditt sovrum natt och dag. 

Den solida sängstommen av trä och starka metallbeslag gör sängen otroligt stabil och robust. Sängen har två motorer som mjukt justerar höjd i ben- och huvudända genom en trådlös RF fjärrkontroll. Sängens sidoficka är perfekt förvaring för fjärrkontrollen och ser till så att du alltid har den nära tillhands.

Övrig info
- Känsla: Cloud-bäddmadrass, 5cm
- Mellanmadrass: Tempur komfortskum
- Bäddmått: 120x200cm
- Höjd inklusive ben: Ca 67cm
- Färg: Grå, Blå eller Svart
- Garanti Madrasser: 10 år
- Garanti Motor: 5 år
- Fjärrkontroll: Trådlös RF
- I priset ingår valfria sängben 12cm.
- Benbeslag: Förinstallerade

Sängen finns i fler storlekar än vad vi visar på sleepo.se, kontakta gärna vår kundtjänst eller besök vårt showroom om du inte hittar det du söker.

     

 

ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH STÖD
När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

SÖMNINNOVATION
I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet. TEMPUR-materialet tillverkas endast i våra företagsägda fabriker enligt vår patenterade formel som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.

Specifikationer

Leveranstid 4-9 vardagar
Storlek 120 x 200 cm
Sängben
Varumärke Tempur
Färg Blå, Grå, Svart

Leverans

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating